Bouwkundig advies


Voor de particuliere en de zakelijke opdrachtgever verzorgen wij, zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten, de bouwbegeleiding, advies in bouwkosten en projectmanagement. Wij begeleiden het nog te bouwen woonhuis, kleinschalige projectontwikkeling, verbouwing van de eigen woning en kantoorruimte. Zo kunnen wij u in contact brengen met aannemers, installateurs en ieder die nodig is om uw (ver)bouw te realiseren. Indien gewenst verzorgen wij ook de gehele begeleiding van uw (ver)bouw van A tot Z.

Daarnaast verzorgen wij uiteraard ook de gemeentelijke vergunningsprocedures, de Welstand en de bouwvergunning. Indien noodzakelijk verzorgen we alle rapporten. Dit alles in goed overleg, u blijft tenslotte de klant.

Verbouwen is leuk, maar kijk uit voor valkuilen!

Wilt u een serre of garage aan uw huis of wilt u die juist ‘omtoveren’ tot een extra kamer? Of laat u een nieuwe woning bouwen? Deze kostbare en ingrijpende zaken kunt u in eigen beheer doen, maar u kunt u ook laten begeleiden door een betrouwbare en vakbekwame adviseur die alle zorgen uit uw handen neemt en u behoedt voor eventuele fouten en valkuilen; een bouwbegeleider die vertrouwd is met alle procedures, vergunningen en bouwprocessen.