Thomashuizen: diverse projecten

Een Thomashuis is een kleinschalige woonvorm voor acht volwassenen met een verstandelijke beperking. De woonvorm wordt geleid door twee ‘zorgondernemers’: een echtpaar of een samenwonend stel die er ook wonen en de bewoners begeleiden en verzorgen. Zij runnen een Thomashuis als een bedrijf.

Thomashuizen zijn karakteristieke woonhuizen, monumentale panden of woonboerderijen, gelegen in groene woonwijken, op rustige plekken in Nederland. ENL Bouwmanagement mocht vele Thomashuizen realiseren in opdracht van Vestia.

Zie de foto’s voor een kleine impressie van de vele Thomashuizen die ENL Bouwmanagement heeft mogen opleveren. Overige Thomashuizen: Overloon, Weerdingen, Vledder, 2e Exloërmond, Doornenburg, Elst, Renkum, Velp en Zenderen.

Thomashuis Enschede – 2008
Thomashuis Terborg – 2010
Thomashuis Lichtenvoorde – 2011
Thomashuis De Krim – 2012
Thomashuis Elst met links de Herbergier – 2012